Natural Movement Brenne – metoden (NMB)

AoNM_visuell

  • Helsedirektoratet har vedtatt stenging av en rekke virksomheter for å stoppe spredning av korona-virussykdom (covid-19).

Vedtaket gjelder fra klokken 00.00 mandag 16. mars 2020. Vi stenger derfor klinikken foreløpig frem til 13 april 2020 med mulighet for forlengelse.

Vi er fortsatt tilgjengelige på telefon. Ring oss på mobil: 91583276 dersom du har spørsmål.

Velkommen til Academy of Natural Movement! Vi er et akademi med fokus på kroppens balansesystem, samspillet mellom kroppens bevegelse og nervesystem, og at alt henger sammen. Vi er opptatt av, og jobber med ulike reaksjon -og spenningsmønstrene som kan oppstå i kroppen.

For terapeuter

Vi har egen skole som utdanner terapeuter (Holdningsterapeuter og sertifiserte Natural Movement terapeuter).

Relevant bakgrunn for de som ønsker å melde seg på vår skole kommer fra ulike faggrupper, for eksempel idrettsfolk, helsepersonell og andre som er interesserte i NMB- metoden.

Skolens grunnkurs i NMB- metoden gir diplom til Holdningsterapeut. Skolens videregående kurs gir mulighet til sertifisering som Natural Movement – terapeut

For klienter

Vi tilbyr klientbehandling i denne metoden, til deg som har kroniske muskel- og skjelettplager, arr etter operasjoner, bedring av sirkulasjon m.m

Vår filosofi er: naturlig bevegelse i kroppen, naturlig og fri bevegelse i livet.